Dan Tudorache, fostul edil al sectorului 1, vrea să candideze din nou. Situație complicată în sectorul lui Clotilde Armand

„Mâine, 27 aprile, ora 13:00, la Biroul electoral sector 1, îmi voi depune oficial candidatura pentru funcția de primar al sectorului 1!

Am promis cetățenilor sectorului 1 că voi candida și o voi face! Promit că voi scoate sectorul 1 din mizeria și gunoaiele în care se sufocă sute de mii de români, promit că voi deratiza suprafața întregului sector, îmi asum sarcina de a anula toate deciziile halucinante luate de gruparea Clotilde în ultimii ani. Sloganul lansat de cetățenii sectorului 1 "Ne vrem primarul înapoi", mă obligă și mă determină să lupt pentru asta!", a anunțat Daniel Tudorache.

La începutul lunii martie 2022, fostul edil PSD a fost trimis în judecată de către procurorii DNA pentru complicitate la trafic de influenţă şi spălarea banilor.

Fostul primar Daniel Tudorache scapă de controlul judiciar   Clotilde Armand, scandal monstru în fața ANI: Am aflat din comunicat că a fost sesizat Parchetul. Cine a depus plângerea  Daniel Tudorache, contestație la Înalta Curte

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list