Dacia Spring în pericol! Chinezii vor produce, în Ungaria, un model ce va concura cu marca românească

Compania chineză BYD a confirmat oficial că modelul său electric de oraș Seagull va ajunge în Europa anul viitor. Pentru asta, BYD va lansa o nouă generație a modelului. 

În cadrul Salonului Auto de la Beijing, compania chineză BYD a anunțat că va vinde modelul său electric de oraș Seagull și în Europa. Pentru asta, BYD va lansa o nouă generație a modelului care urmează să aterizeze pe Bătrânul Continent în 2025.

 

Noul BYD Seagull pentru Europa va avea un design nou față de actualul model vândut în China și va include mai multe sisteme de siguranță pentru a putea face față la testele Euro NCAP. De altfel, oficialii mărcii doresc ca viitorul Seagull de specificație europeană să obțină 3 sau 4 stele la aceste teste, fără ca prețul să fie mărit considerabil.

 

Mai multe detalii despre viitorul Seagull nu au fost anunțate. Este posibil ca viitorul model să fie produs în Ungaria, având în vedere că BYD va construi o uzină în această țară. Totuși, constructorul chinez ia în calcul să mai înființeze încă o uzină în Europa. Pe lista scurtă a țărilor în care a doua uzină BYD din Europa va fi construită se află Germania, Franța, Italia și Spania.

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list