Crima de la Sibiu. Unul dintre ucigașii lui Adrian Kreiner va fi adus în țară

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu a anunţat sâmbătă că luni, încep procedurile în vederea predării unuia dintre inculpaţii în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner.

"Vineri a avut loc termenul la instanţa din Irlanda şi unul dintre inculpaţi, dintre fugari, Cristian Marian Minae, a consiimţit la predare. Asta înseamnă că de luni vom începe proceduirle de predare. Poliîia Română, ANP, Ministerul Justiţiei, vă asigur că vor fi foarte atente astfel încât întreaga procedură de predare să se desfăşoare în bună regulă", a afirmat Gorghiu.

 

Magistraţii din Sibiu au emis în 19 noiembrie mandate de arestare preventivă în lipsă pe numele a trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, aceştia fiind daţi în urmărire de poliţişti: Zuleam Costinel Cosmin, Ghiţă Laurenţiu şi Minae Marian Cristian.

Pe 6 noiembrie 2023, cei trei au intrat în casa omului de afaceri pentru a fura bunuri de valoare. Cei trei au aplicat lovituri bărbatului, care ulterior a decedat.

 

Un alt suspect, Laurenîiu Ghiţă a fost adus în ţară la sfârşitul anului trecut, din Marea Britanie.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list