Clotilde Armand șochează din nou: "Sunt linșată pentru reformele luate". Primărița de la Sectorul 1 susține că este persecutată la ordin politic

Clotilde Armand spune că este linșată după ce a făcut reforme și a transformat sectorul 1 într-o bijuterie administrativă. Primărița rezist, care este inculpată într-un dosar de incompatibilitate, susține că este persecutată la ordin politic. În același timp, Armand a uitat să curețe străzile de gunoaie și să elimine șobolanii care s-au înmulțit fără precedent.

"Vrei să faci reforme? Ești linșat! Vrei să reduci din cheltuileile transpartinice? Nu mai primești bani de la Guvern. Vedeți și cazul Sectorului 1 sau de la PMB: Guvernul a tăiat fără nici o justificare 620 de milioane lei din cotele din impozitul pe venit pentru Capitală, iar acest lucru va afecta investiţiile", a scris Clotilde Armand, pe Facebook. 

Ultima reacție a edilului de la sectorul 1 vinde după ce Ilie Blolojan, președintele CJ Bihor, cerea guvernului să constrângă administrațiile locale să facă reforme substanțiale.

"Dacă faci ceva reforme şi încerci să gestionezi cu eficienţă, pari un neadaptat, eşti un lup singuratic în administraţie şi oamenii nu te înţeleg de ce faci asta", spunea Bolojan.

Clotilde Armand s-a remarcat la conducerea sectorului 1 prin instigarea colegilor din primărie la ilegalități privind atribuirea contractelor pe bani publici.

Scandal uriaș cu primărița Rezist Clotilde Armand. Cum negocia achizițiile primăriei cu firme de casă? - AUDIO

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list