Cine este Maria, gravida care a murit cu zile într-un spital din Bacău. Cazul, tras la indigo cu cel al Alexandrei Ivanov la Botoșani

Maria, o femeie în vârstă de 38 de ani, a murit împreună cu fătul pe care îl purta în pântece, la 24 de ore de la internarea la Maternitatea din Bacău.

Femeia în vârstă de 38 de ani a murit împreună cu fătul său, după ce a mers la Spitalul Judeţean Bacău, pentru că avea dureri.

Soţul femeii acuză spitalul nu a îngrijit-o şi a lăsat-o nesupravegheată o zi întreagă. 

Bărbatul a făcut mai multe plângeri la Colegiul Medicilor, la Poliţie, dar şi la Ministerul Sănătăţii. El a precizat faptul că s-au chinuit foarte mult să aibă acest copil. Au făcut fertilizare in vitro.

Caz tras la indigo după povestea Alexandrei la Botoșani

Alexandra Ivanov avea 25 de ani și era însărcinată în luna a treia. În noaptea de 17 spre 18 august, tânăra a început să sângereze. Era ora 22:51. A sunat la 112 și, la ora 23:05, era deja în grija medicilor de la Spitalul Municipal Botoșani. A urmat o noapte de dureri, în care medicii au ignorat-o rând pe rând. La ora 07:30,  tânăra a intrat în șoc, iar 50 de minute mai târziu a fost declarat decesul. În cele 7 ore de chin, Alexandra implorase medicii să o ajute. Dovadă sunt mesajele găsite în telefonul ei, trimise doctorilor în noaptea de dinaintea tragediei. "Nu mai rezist de durere! Vă rog din suflet" îi scrisese tânăra medicului de gardă, cu doar 4 ore înainte să moară. de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list