Cele mai personale conversații de pe WhatsApp devin și ... mai private! Ce sunt "Hidden Group" și cum funcționează

Noua funcție, numită sugestiv „Hidden Group", permite crearea și administrarea grupurilor de discuții care sunt vizibile doar membrilor invitați, relatează Ziare.com.

Astfel se obține un plus de discreție, deoarece numai administratorii pot vedea și gestiona aceste grupuri secrete.

În plus, WhatsApp aduce o modificare semnificativă prin introducerea unui meniu de apelare direct în aplicație, facilitând adăugarea contactelor noi și inițierea apelurilor. Utilizatorii vor putea, astfel, folosi dialerul integrat pentru a introduce numere de telefon și a iniția apeluri direct prin WhatsApp, chiar dacă destinatarii nu sunt înregistrați în lista de contacte.

Schimbare majoră la WhatApp, din 4 martie. Ce se întâmplă cu mesajele din alte rețele

Mai exact, aceasta funcționalitate extinde capacitatea de comunicare a aplicației, permițând efectuarea de apeluri de voce sau video fără a recurge la rețeaua de telefonie mobilă.

Un alt avantaj al noii versiuni este integrarea apelurilor efectuate prin WhatsApp în istoricul de apeluri al telefonului, marcând clar apelurile care au fost realizate prin aplicație. Această caracteristică asigură o mai bună organizare și accesibilitate, permițând utilizatorilor să revadă apelurile efectuate, indiferent de modalitatea lor.

Schimbări majore la WhatsApp: Meta pregătește 3 funcții noi care vor să revoluționeze experiența de utilizare

Cu toate acestea, funcțiile noi necesită o conexiune la internet pentru a funcționa. Totuși, aplicația nu necesită o conexiune de mare viteză, ceea ce o face accesibilă chiar și în condiții de conectivitate limitată. de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list