Cătălin Cîrstoiu: „Voi fi primul candidat retras care câștigă Primăria Capitalei”

„Sunt candidatul comandat, unic, momentan. Am nume. Cred că intru în cartea recordurilor, cred ca sunt primul retras înainte de a se înscrie. Eu vă spun că intru în cartea recordurilor ca primul retras care a câștigat.

Luni, în Guvern, s-a afirmat sprijinul pentru mine în lupta pentru PMB. Dacă voi simți vreun sprijin șubred, o să fiu primul care face public așa ceva. Am pornit într-o luptă și merg până la capăt cu PNL și PSD în spate și cu liderii și cu cei care fac parte din structură. Candidatura mea independentă nu ar avea sens în niciun fel. Ambii lideri mi-au făcut propunerea de a candida. În condițiile în care politic Burduja nu ar fi avut procent bun, la fel și Firea. S-a dorit consolidarea. Bucuresti e simbol pentru ce se va întâmpla în țară.

Rareș Bogdan: „Dacă vrem să mai funcționeze coaliția, e bine să venim cu un candidat unic" - Ședință tensionată PSD-PNL

PSD, cred eu, că nu poate să-l susțină pentru că are deja un candidat în persoana mea. Cred că susținerea pentru Piedone ipotetică ar duce la ruperea alianței dintre PSD și PNL. Nu-mi imaginez vreun liberal votând cu Piedone, ar fi peste puterea mea ca Ciucă, Burduja, Bogdan, Thuma ar vota sau ar fi un fan Piedone. Nu mă simt nici protejat, nici iubit, sunt candidatul lor și așa rămâne", a spus Cătălin Cîrstoiu. 

SONDAJ devastator pentru Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. Lupta se dă între Nicușor Dan și Piedone

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list