Cât detergent lichid se pune la o spălare. Mulți oameni fac exces

Poate suna contraintuitiv, dar prea mult detergent de rufe poate lăsa hainele mult mai murdare. Bulele pe cere le vezi formându-se prin fereastra mașinii în timpul procesului de spălare nu înseamnă că hainele din interior sunt curățate corect.

Cât detergent lichid se pune la o spălare

Specialiștii spun că există mai mulți factori care pot influența cantitatea de detergent necesar pentru o singură spălare.

Cantitatea de detergent poate varia de la câte rufe speli, până la cât de dură este apa sau ce program alegi să folosești la mașina de spălat.

Există posibilitatea să folosești mai mult detergent decât ai nevoie. Pentru o cantitate de 2 până a 4 kilograme, aceștia recomandă un căpăcel de detergent de concentrație regulată.

Pentru o încărcătură de haine de 4 până la 6 kilograme se recomandă folosirea a 2 căpăcele de detergent. Pentru o încărcătură de 6 până la 8 kilograme se recomandă folosirea a trei căpăcele de detergent lichid.

Cele mai multe produse de pe piață vin cu un capac special care servește drept unitate de măsură.

Doza recomandată poate depinde de o varietate de factori. Doza poate depinde de concentrația detergentului, dimensiunea încărcăturii mașinii, dar și duritatea apei.

5 alimente care ne otrăvesc și favorizează apariția cancerului! Semnal de alarmă tras de un renumit cardiolog: Trebuie să ne ferim de eleCum îți dai seama că folosești prea mult detergent lichid

Prea multă spumă nu înseamnă că hainele tale sunt curate. Acesta poate fi un semn al faptului că ai folosit prea mult detergent lichid.

De asemenea, dacă pe hainele tale apare un reziduu alb, atunci ai folosit prea mult detergent de rufe.

Citește continuarea aicide pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list