Bode: avem o alianță cu PSD, însă PNL nu este în postura de vagon. Nici măcar în primul vagon după locomotivă

„Avem obligația să trimitem la Bruxelles o echipă care să respecte valorile UE și interesele României, să îi ținem departe pe extremiștii care bat la porțile Europei

De județul Maramureș mă leagă multe amintiri si proiecte pe care le-am demarat alături de echipa liberală de aici.Fie că mă refer la Autostrada Nordului, sau la drumurile expres Baia Mare - Satu Mare  sau Baia Mare – Jibou – Dej, la investițiile în Aeroportul Internațional Baia-Mare care se află în plină expansiune, toate sunt rezultatul viziunii guvernărilor liberale succesive, din anul 2020 încoace.

 Prin infrastructura de transport se ridică economic un județ, o regiune, o țară. Iar în regiunea de nord-vest lucrurile au început să prindă avânt odată cu guvernările liberale Ceea ce vreau să subliniez este faptul că este nevoie de viziune, de echipă, parteneriat local-central și expertiză pentru a produce schimbările dorite. Administrațiile liberale au această putere dovedită în multe județe și asta le-a propulsat în topul administrațiilor performante ale României.

Aceste administrații de la Cluj, Bihor, Maramures, Sălaj, Alba, Sibiu, Suceava, Iași, Ilfov dau ora exactă în administrația publică din România. Sunt avangarda și așa va fi și după 9 iunie când lor li se vor alătura și alte județe care vor fi câștigate de liberali. Modelul liberal de dezvoltare este un brand cu care ne mândrim și care va fi multiplicat în cât mai multe județe cu votul românilor.

Dragi prieteni liberali maramureșeni, Cu fiecare ocazie când revin în mijlocul dumneavoastră, constat cu plăcere cât de dedicată este echipa liberală de la Maramureș și cât de determinată este să ducă proiectul liberal pentru Maramureș la nivel următor. Mobilizarea și organizarea de care dați dovadă sunt reprezentative pentru o echipă liberală de succes.

Acum 4 ani ați pornit pe un drum al dezvoltării și al investițiilor ce a scos județul din conul de umbră în care intrase și care l-a readus în galeria administrațiilor liberale performante din Ardeal.

„Baia Mare și Maramureșul pe primul loc" nu este un simplu slogan, ci un obiectiv pe care vi l-ați asumat și pentru care trebuie să luptați cu toate forțele. Acum, a venit vremea să vă asumați și pasul următor. Pentru că povestea de succes începută acum 4 ani odată cu câștigarea președinției Consiliul Județean, de către Ionel Bogdan, trebuie să meargă mai departe, prin câștigarea de către liberali a primăriei Baia Mare.

Ați decis o predare de ștafeta la CJ către un alt tănăr, Gabriel Ștețco, președintele TNL Maramureș, cu care Ionel a făcut echipă în administrarea județului. Pe model Bihor, dar în sens invers, am putea spune, unde în urmă cu 4 ani dl Bolojan a predat ștafeta la primărie lui Florin Birta, iar coordonarea și cooperarea dintre ei au accelerat dezvoltarea județului. Lucrurile bune se fac împreună, cu oameni dedicați si experimentați care trag în aceeași direcție și se completează reciproc. Ca într-o familie, iar familia liberală din Maramureș va împlini misiunea de a pune Maramureșul pe primul loc în preferințele electoratului și mai departe în clasamentul dezvoltării.

La Maramureș, echipa liberală a confirmat că poate să facă performanță în administrație, că liberalii se țin de cuvânt și că așteptările maramureșenilor nu au fost înșelate. Ați reușit ceva cu care nu multe administrații din România se pot lăuda, prin atragerea a peste 600 de milioane de euro în județ în contracte de…", a declarat Lucian Bode.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list