Averile uriașe ale medicilor de la spitalul Sfântul Pantelimon. Apartamente, case, tablouri și mașini de lux, trecute în declarațiile de avere

În timp ce scandalul uriaș legat de morțile suspecte zguduie Spitalul Sf. Pantelimon din temelii, medicii uimesc prin salariile uriașe și averile pe care au reușit să le strângă. Bogdan Socea, managerul unității sanitare, are aproape un milion de lei depuși la bancă, dar și o colecție impresionantă de tablouri evaluată la aproximativ 20.000 de euro. Medicul încasează 23.000 de lei pe lună de la spital și încă 6.000 de lei pe lună de la Universitatea de Medicină și Farmacie din București.

La fel de bine se descurcă și șefii secțiilor. Medicul Stamate Costel a avut venituri de aproximativ 220.000 de lei în anul 2022 și a împrumutat nu mai puțin de 2,2 milioane de lei de la bancă. În aceeași situație este și doctorul Popescu Monica, aceasta are în jur de 1,8 milioane de lei în conturi.

Primarul care se laudă că a adus gaze în localitate cu ajutorul SRI: „Nu am cum să vă autorizez pe dumneavoastră și noi să nu avem"

Impresionant este că medicii angajați la Spitalul Sf. Pantelimon se ocupă chiar și cu închirierea de imobile. Chirurgul Constantin Vlad are un apartament pe care îl închiriază, iar neurochirurgul Papacocea Marius deține șase apartamente în București și o casă în Ilfov, fără să precizeze dacă are venituri din chirii.

De departe, cea mai impresionantă avere este cea a șefului secției de ortopedie și traumatologie. Medicul Ștefan Cristea are șase apartamente în București, trei autoturisme de lux și aproape 10 milioane de lei în nu mai puțin de 45 de conturi bancare. Potrivit declarației de avere din 2022, a câștigat în jur de 250.000 de lei din salariul primit de la spital. 

Țeapa recalculării pensiei: Adeverință 1.000 de lei, majorare de doar 20 de lei. Profesorul Hadăr explicăde pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list