Anchetă uriașă în cazul copilului din 6 ani, din Gorj, vândut de părinți în Germania, pentru 8.000 de lei. Mai mulți funcționari ai statului ar fi implicați

Părinții băiatului susțin că la mijloc ar fi o intenție de adopție, însă rudele îi contrazic și spun că cei doi soți l-au vândut cetățeanului german, din luna ianuarie, prin intermediul unui vecin de la ei din sat.

Bărbatul care și-a trimis copilul de 6 ani în Germania nu regretă decizia. Tatăl minorului face declarații halucinante: „S-a plecat cu copilul perfect legal"

Cel mic ar fi ieșit din țară cu mașina cu procură falsă, împreună cu neamțul care ar fi plătit pentru el, și la graniță ar fi mituit vameșii, susțin rudele băiețelului."Ei au vândut copilul la doi oameni. A spus că a dat 150 de euro că să nu îl încurce pentru trecerea copilului", au povestit rudele copilului.Tatăl neagă acuzațiile, dar spune că nu își vrea nici copilul înapoi.Tată copil: Am făcut prin notar I-a făcut pașaport și l-a luat în Germania.

Reporter: Câți bani v-au dat?

Tată copil: Nu ne-a dat niciun ban. 

Un minor de 12 ani a fost găsit decedat în pod, la patru ani după ce a fost dat dispărut. Mama sa a murit așteptându-l

Cazul a ieșit la iveală abia după ce neamțul a încercat să-l înscrie într-o instituție de învățământ. Autoritățile din Germania au constatat că documentele celui mic sunt false. Statul român a fost anunțat imediat, însă și acum încearcă să îl aducă în țară pe băiat.Ceilalți doi copii ai familiei, în vârstă de 2 şi 8 ani au fost luaţi imediat în grija statului, în timp ce părinţii au fost audiaţi. 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list