Adolescent de 14 ani, urmărit naţional după ce nu a respectat arestul la domiciliu, prins pe o stradă din Craiova. Cum a reacționat când i-a văzut pe polițiști

"Având în vedere decizia instanţei de judecată prin care a fost dispusă înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestului preventiv, poliţiştii au efectuat activităţi investigativ-operative în vederea identificării şi prinderii unui minor de 14 ani, din comuna Alunu, judeţul Vâlcea, domiciliat fără forme legale în municipiul Craiova, dat în urmărire naţională.

Adolescent căutat de poliție după ce ar fi pipăit o fată în autobuz, iar apoi a împins-o pe scări VIDEO

Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, fiind depistat că a încălcat măsura arestării la domiciliu", au transmis, vineri, reprezentanții IPJ Dolj. 

Potrivit sursei citate, adolescentul a fost localizat pe o stradă din municipiul din municipiul Craiova, iar la vederea poliţiştilor a luat-o la fugă.

"S-a procedat la urmărirea sa, fiind imediat prins şi imobilizat, ulterior fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj", au precizat poliţiştii.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list