Silvestru Șoșoacă, reacție BOMBĂ despre temerile fostei partenere că a fost filmată sub DUȘ. Poate fi victima unui eventual AMANT

Întrebat dacă fosta sa parteneră, prin declarațiile sale, ar sugera că el este cel care ar fi realizat filmări compromițătoare, Silvestru Șoșocă a infirmat vehement.

"Doamne-Ferește, așa ceva nu se face între soți!. Dar dacă i s-au făcut avansuri în această perioadă putea să o pățească. Ea este victimă a unui eventual AMANT. Eu spun că acesta este ultimul mandat al ei de senator. (...) Ea încearcă cu disperare să atragă atenția, a ajuns de la o cotă de popularitate de 28% la 4%", a afirmat Silvestru Șoșoacă.

Acesta a mai afirmat că pentru toamnă are ambiții politice mari și își propune să intre în Parlament, după ce în urmă cu 4 ani ar fi făcut un pas înapoi, pentru a-i face loc soției.

 

Senatoarea Diana Șoșoacă a afirmat, într-un podcast, că ar fi fost amenințată cu o campanie murdare, cu scopul de a o face să iasă din cursa politică. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea, care vor fi făcute publice, dacă nu renunță la funcția politică. 

Diana Șoșoacă lansează un nou scenariu-bombă! Se teme că ar putea fi șantajată cu filmări intime de la duș  Silvestru Șoșoacă toarnă gaz pe focul conjugal: „Viitoarea mea fostă soție e campioană la a-și bate joc de poliția română"

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list