Copacul norocului. Plantează-l în curtea ta, în luna aprilie, ca să ai bogăție în viață! În plus, toți vecinii îl vor admira

Copacul care îți aduce prosperitate și noroc. Magnolia a fost adusă în Europa în jurul anului 1740 și este un simbol al norocului, prosperității și al puterii. În plus, florile parfumate sunt de o frumusețe aparte, motiv pentru care oamenii se îngrămădesc să fotografieze cele mai frumoase magnolii din București.

Copacul care este un simbol al norocului

Conform legendei, magnoliile, semn al demnității și al perseverenței, era inițial dublă: o plantă externă și una internă, în forma unei stele, simbolizând inima și sufletul acesteia.

Magnoliile reprezintă senzualitatea și pasiunea, încrederea și frica. Unind cele trei elemente pe care copacul ce aduce noroc le are: flori, frunze și scoarță, înseamnă recunoașterea frumuseții și trăirea ei din plin. Frunzele întruchipează vindecarea și energia pozitivă, scoarța- capacitatea  de a rezista durerii și oboselii tipice a femeilor, în timp ce florile reprezintă senzualitate și pasiune.

Magnolia este una dintre cele mai vechi plante din lume. Pentru prima dată, a apărut pe Pământ în urmă cu peste 95 de milioane de ani și a rezistat chiar și după era glaciară. În 1688, Bannister a adus o plantă necunoscută înapoi în Anglia din America. Iar în în 1703, Charles Plumier a numit-o Magnolia în onoarea lui Pierre Magnol, un ilustru medic și botanist, director al grădinii botanice din Montpellier. Ani mai târziu, europenii au iubit-o.

Perioada de înflorire a magnoliei este întotdeauna deosebită. Florile au diverse forme: cele albe și parfumate în formă de stea, ideale pentru grădini mici, deoarece copacul nu trece de 150 de centimetri, scrie Click.ro.

Magnolia înflorește vara și la începutul toamnei, iar în medicina chineză, scoarța este folosită pentru a trata durerea, diareea, tusea și problemele urinare, conform magnoliamoving.com

Ce copaci să mai plantezi în curtea ta

De asemenea, un alt arbust care te poate ajuta este ienupărul. Acesta este cunoscut pentru capacitatea sa de a ține la distanță energiile negative. Pentru asta, poți planta tufișul la poartă. Dacă o ramură de ienupăr este aprinsă în timpul unei certe, conflicutl se va stinge imediat.

Dacă plantezi măceș în curtea casei, familia ta va trăi în armonie, dragoste și fericire. Certurile vor sta departe de voi și veți avea parte doar de bucurii împreună. De asemenea, măceșul favorizează relațiile conjugale, întărind cuplurile căsătorite.

Și salcâmul este un copac pe care îl poți planta în grădină. Se spune despre salcâm că poartă doar emoții pozitive. Femeile care își doresc să devină mame, ar trebuie să planteze acest copac lângă casa lor.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list