Scandalul Gașca Zurli continuă. Fondatoarea, pusă la zid de foștii membri. Cu ce se ocupă acum cei care au părăsit trupa

Patru membri din echipa Gasca Zurli și-au dat demisia în ultima lună. Dacă unii au spus că motivele sunt „personale", alții spun că au muncit până la epuizare. Acum, fostul ajutor personal al șefei Zuri, care spune că muncea chiar și 14 ore pe zi, iar în schimbul serviciilor primea suma de 1.000 de lei.

Scandalul din Gașca Zurli ia amploare. Un fost angajat a dezvăluit ce salariu de mizerie primea

Fetița Zurli, Vero Căliman, a plecat prima din trupă, iar acum a anunțat că a pornit pe un nou drum profesional. Actrița a lansat proiectul „Teatrul la Sat" și merge prin țară pentru a ajuta copiii din mediul rural să se bucure de experiența teatrului.Cât despre bucătarul Lulu, acesta a ales să se implice în proiecte muzicale. Recent a apărut și în videoclipul cântărețului de manele Bogdan de la Ploiești care a lansat o altă variantă a unei melodiei de copii cântată în concertele Gașca Zurli.

Citește și Gașca Zurli s-a spart. Acuzații grave la adresa Mirelei Retegan: "Trimisa Domnului pe pământ îmi provoacă scârbă"



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list