Crimă Sibiu. 3 ani de închisoare cu suspendare pentru Ilie Sitariu, călăuza presupușilor criminali ai afaceristului Adrian Kreiner

Sitariu a primit 3 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru o perioadă de 4 ani și este obligat să presteze 110 zile de muncă neremunerată în folosul comunității, potrivit Turnul Sfatului.

Fapta prevăzută la art. 269 alin. 1 din Codul Penal se referă la "ajutorul dat făptuitorului în scopul împiedicării sau îngreunării cercetărilor într-o cauză penală, tragerii la răspundere penală, executării unei pedepse sau măsuri privative de libertate", faptă care se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă".

Crima de la Sibiu: Cum a fost atacat, de fapt, Adrian Kreiner. Detalii șocante din rechizitoriul anchetatorilor: ce a văzut fiica afaceristului

"În baza art. 404 alin. 2 C. proc. pen. obligaţia de a presta o muncă în folosul comunităţii va fi executată în cadrul Primăriei Municipiului Timişoara sau în cadrul Pieţe S.A.-Timişoara", se arată în sentința instanței.

Drept urmare, Ilie Sitariu va trebui să se prezinte la serviciul de probațiune, să primească vizitele din partea consilierului de probațiune și să anunțe orice schimbări legate de locuință sau locul de muncă. Totodată, bărbatul mai are de făcut un program de reintegrare socială.

Crima din Sibiu. Motivarea instanței în cazul lui Adrian Kreiner - Filmul anchetatorilor

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

În 6 noiembrie, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, însă acestea nu au fost lovite. Autorii crimei au reuşit să fugă din ţară, iar un complice al acestora din judeţul Timiş, Ilie Sitariu, a fost prins şi arestat preventiv.

Citește și Cazul Adrian Kreiner. Unul din ucigași, șocat când a aflat că victima a murit: "Doar i-am dat somn". Criminalului îi era frică de Dumnezeu, nu de polițiede pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list