Ninel Peia salută începerea unor negocieri care să ajute la înlăturea celor care încearcă să confiște democrația din România

Liderul opoziției, George Simion a anunțat că sâmbătă va fi gata sondajul intern, iar, în urma dezvăluirii rezultatelor, toți cetățenii vor afla cine este cel mai puternic și mai bine susținut candidat al alianței AUR pentru primăria generală a Bucureștiului.

Noutatea apare odată cu lansarea în spațiul public a posibilei candidaturi a consultantului Cozmin Gușă. „Domnul Gușă este un om respectat, este un om care a citit mai multe biblioteci decât a citit întregul Parlament român, a fost o voce și în timpul pandemiei și este în continuare o voce suveranistă, care se pliază perfect pe profilul alegătorului AUR", a afirmat George Simion.

Diseară, la ora 19:00, vom asista la o ședință importantă, în cadrul căreia vor avea loc negocieri intense între George Simion, liderul AUR, și ceilalți lideri politici care vor să ia parte la marea alianță anunțată de liderul opoziției, urmând ca sâmbătă să aflăm rezultatele sondării interne.S-a pus problema unor negocieri cu Cristian Popescu Piedone, unul dintre candidații vedetă ai capitalei, care ar putea să se așeze în spatele lui Cozmin Gușă, susținut în posibila sa candidatură la primăria capitalei de către Alianța pentru Unirea Românilor.

„Asta ne-a spus în toate discuțiile pe care le-am avut domnul Popescu Piedone, că, dacă el este pe locul 2, vine în spatele nostru. Nu știu dacă se retrage sau va fi retras domnul Piedone, dar dacă domnul Gușă dă în simpatia populară mai bine decât alt candidat, chiar și decât Piedone, atunci acesta va fi candidatul nostru. Nu ne dăm în lături, trebuie să îl batem pe Nicușor Dan și, indiferent de numele candidatului, o s-o facem. Țin la candidatura lui Mihai Enache, care e un om foarte bun, care ar fi candidatul ideal. Rețineți acest nume, că mulți încă nu-l cunosc, are notorietate încă scăzută. Rețineți numele domnului Mihai Enache, pentru că, în administrația viitorului, Mihai Enache este ce îi lipsește Bucureștiului. Acum, dacă vorbim de notorietate, cu siguranță Cozmin Gușă, dacă va dori să mai facă politică, este o variantă foarte, foarte bună cu care să-l batem pe Nicușor Dan", a dezvăluit George Simion.

Întrebat dacă ia în considerare o posibilă colaborare cu Alianța Dreptei Unite, formată din PMP, USR și Forța Dreptei, liderul AUR a declarat că: „Scopul meu în viață nu este să-l bat pe Nicușor Dan, dar acesta este cel mai bun lucru pentru bucureșteni, pentru că este un primar zero, un primar care n-a făcut nimic până în acest moment pentru București și sper ca toate partidele să fie suficient de responsabile și să înțeleagă că între Nicușor Dan și Mihai Enache candidatul mai bun este Mihai Enache; între Cozmin Gușă și Popescu Piedone, după părerea mea, Cozmin Gușă are un avantaj din punctul de vedere al culturii și al background-ului politic. Acum vom vedea la ce concluzii ajungem diseară și ce spune și domnul Gușă".de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list