Dorin Iacob: „Dacă va candida Cozmin Gușă la Primăria București, fiecare dintre cei 4 concurenți va avea șanse reale”

Susțin orice inițiativă care duce la solidificarea forțelor politice pe scena românească. E foarte bine ca oamenii sa iasă din studiouri și să facă politică. Cozmin Gușă este un om cu o vastă experiență politică, orice voce este binevenită. Desigur, e nevoie de discuții rapide, mature, concrete. Să speram că și concluziile pot fi pozitive. Totul ține de rapiditatea deciziilor pentru coagularea scenei politice.

 

În politica românească, trebuie să ținem cont de toate lucrurile care sunt evidente. Dacă putem și avem șansa să creăm o forță mai mare într-un spectru politic românesc, e foarte bine. În opinia mea, candidatura lui Cozmin Gușă ar crea o situație în care fiecare dintre cei patru concurenți ar avea posibilitatea de a câștiga. Este interesant și pentru impactul la nivel public și politic național.

Din păcate, am trăit momente în care toată lumea trebuia să se alinieze după gândirea lui Klaus Iohannis. Și am văzut ce a făcut. A făcut praf și PNL și România. Alianța PNL-PSD este un pratid prezidențial. Punct! Vorbim despre politicieni candidați, dar uităm că în fața noastră stau cetățenii. Îi încurajez pe români să activeze cât mai mult politică, nu doar acum că vin alegerile", a declarat Dorin Iacob.

 

 



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list