Lupul singuratic, cu coada între picioare: Piedone refuză confruntarea cu Pandele. Bătălia pentru Capitală, faza pe încordat mușchii

Competiția pentru fotoliul de primar general se intensifică și candidaților deja începe să le fie teamă de lupta pentru funcții. Cristian Popescu Piedone a lansat o serie de acuzații la adresa Gabrielei Firea și a soțului acesteia. În ediția specială moderată de realizatorul Realitatea Plus Claudiu Giurgea, edilul a spus despre Florentin Pandele că a fost „un celebru comandant de navă", care s-a obișnuit cu acea navă, sugerând că abilitățile sale de lider acoperă un teritoriu mic și că prin diferite persoane încearcă să îl blocheze.

În exclusivitate pentru Realitatea Plus Florentin Pandele îi răspunde acestuia cu o provocare explozivă. Soțul Gabrielei Firea îi cere lui Cristian Popescu Piedone să accepte o confruntare directă, bărbătească. Pandele îl provoacă pe Piedone să stea față în față cu el și spune că este pregătit să vină cu documente și dovezi în fața primarului sectorului 5, care vor arăta exact de fapt că Piedone este cel care a trădat.

Tot legat de trădare, Pandele îl provoacă pe Piedone să spună de câte ori s-a întors împotriva propriilor colegi din PUSL, cu cine încerca disperat să negocieze și la ce mese stătea.

Cristian Popescu Piedone chiar a demisionat la finalul anului trecut din PUSL, după ce planurile i-ar fi fost încurcate de faptul că partidul și-a anunțat susținerea pentru Gabriela Firea la Primăria Capitalei. Potrivit surselor, atunci ar fi încercat să negocieze cu diferite partide, chiar și cu AUR și Coaliția PNL PSD, însă fără succes. Iar trădările față de colegii săi nu s-au oprit aici. Recent, Cristian Popescu Piedone i-a cerut Laviniei Sandru, cea care era responsabilă cu departamentul de comunicare al PUSL, să demisioneze din partid.

Piedone o acuză că nu i-a promovat îndeajuns candidatura pentru primăria Capitalei prin strategia de comunicare adoptată. Tot atunci Piedone a iscat un scandal enorm în interiorul partidului, mai ales când a trimis un mesaj vocal pe grupul intern al PUSL în care amenința că își dă demisia și în urma căruia membrii partidului s-au revoltat reproșându-i acestuia că nu sunt subalternii lui. Astfel, Pandele vine cu întrebarea care ar putea să deslușească pentru toată lumea ce s-a întâmplat de fapt atunci: „În ce anturaj era atunci, cu cine stătea la mese și negocia funcții politice?"

Ba mai mult, Florentin Pandele îi cere lui Piedone să facă public cu cine a negociat pe sub mână funcțiile publice pentru diverși membri ai familiei sale, la Parlamentul European.

Cristian Popescu Piedone a avut o carieră controversată. El a fost condamnat la închisoare în dosarul Colectiv și criticat de mulți bucureșteni. Totodată, în spațiul public au apărut și informații despre legăturile lui Piedone cu interlopii. Robert Nica, liderul Clanului Sportivilor, a ajuns să aibă afaceri imobiliare încă din timpul mandatului lui Piedone în sectorul 4. Un om din interiorul primăriei a declarant atunci că totul a fost posibil cu ajutorul primarului.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list