Horoscop special: A doua jumătate din martie vine cu noroc în dragoste pentru 3 zodii. Va fi momentul perfect pentru a-și exprima sentimentele

Martie 2024 va intra cu siguranță în istoria a trei zodii pentru că este luna perfectă pentru dragoste și iubire, mai ales în a doua jumătate. Este ca și cum dezghețul de iarnă este acum la vedere și asta chiar nu are mare legătură cu locația, ci cu atitudinea. Acesta este momentul să începi să te gândești la dragoste într-un mod foarte serios, ținând cont de faptul că jocul este cu siguranță o parte din acel pachet!

Avem atât de multă energie Lilith în această lună 

Cu potopul de tranzite Venus care navighează alături de această energie, pur și simplu nu putem să nu ne îndrăgostim. Ceea ce se întâmplă, de asemenea, este că, pentru că avem sensibilitatea utilă a sezonului Peștilor, suntem deschiși să fim iubiți. Cu alte cuvinte, dragostea nu ne amenință și nu ne este frică să arătăm cine suntem cu adevărat persoanei pe care o iubim. Suntem foarte liberi, emoțional, în martie 2024.

Și să vorbim despre marele eveniment al lunii, care este intrarea Berbecului, deoarece captează lumina soarelui și ne face pe toți să ne simțim puternici și capabili de aproape orice.

Așadar, în timp ce ne îmbunătățim viața amoroasă și ne îndrăgostim nebunește, primim, de asemenea, mariri de salariu în locurile de muncă, suntem promovați, ne îmbunătățim sănătatea și rezistența și ne exprimăm în moduri minunate – toate datorită tuturor Mercurului și Energia nodale care ne susține fiecare mișcare.

În timp ce suntem cu toții pregătiți pentru bunătate, aceste trei zodii vor face cu siguranță tot ce este mai bun în a doua parte a lui martie 2024 în dragoste.

Zodiile care nu știu să accepte complimente. Nu le vine să creadă când aud lucruri frumoase despre ele

1. Taur

Să presupunem că cineva de aici are chef de dragoste. În acest caz, ești tu, dragă Taur, deoarece stelele sunt aliniate atât de bine pentru tine. Ideea că ai de fapt pe cineva în viața ta căruia să-i oferi această dragoste intensă este extraordinară.

Chiar ai câștigat la loteria dragostei luna aceasta, iar a doua jumătate a lui martie 2024 îți va dovedi că nu numai că dragostea există, ci este chiar lucrurile din care sunt făcute visele, în ceea ce te privește.

În primul rând, atunci când ești în prezența energiei lui Lilith, ești o minge de dorință și joacă, iar acesta, în esență, ești tu „ca iubit", în ansamblu. Nu ești genul de partener romantic care vrea să stea și să privească vopseaua decojită, așa cum se spune.

Ești foarte interesat de un partener care simte același lucru. Cu alte cuvinte, amândurora vă place o viață amoroasă fascinantă, plină de fiori și asta vă aduce martie 2024 pentru amândoi.

Ceea ce îți oferă și această lună este capacitatea de a te exprima și mai mult. Acum, acest lucru se extinde numai la tine. Partenerul tău va trebui să se ocupe de modul său de a se exprima. Tu, Taur, vei descoperi puterea vorbirii. Cu atât de multă energie vindecătoare în cursul lunii martie 2024, vei găsi cuvintele potrivite de spus pentru a încuraja, inspira, aprinde și liniști partenerul tău romantic. Momentul tău în această lună este impecabil!

Horoscop special: Echinocțiul de primăvară, începutul anului astrologic 2024. Ce impact va avea asupra zodiilor

2. Rac

Tot ceea ce vrei cu adevărat de la un partener romantic este cineva în care poți avea încredere. În martie 2024, vei știi că persoana cu care te afli în acest moment este, într-adevăr, acea persoană, scrie SfatulParintilor. Desigur, conceptul de „încredere" este o mare importanță. Nu este doar un cuvânt cool pe care cuplurile îl spun. Este un test de înțelegere, o abilitate de comunicare și, în cele din urmă, o demonstrație de acceptare. Asta îți dorești atunci când spargi totul: să fii acceptat așa cum ești.

Există mult prea multă energie Venus care lucrează cu tine în această lună pentru ca tu să o negi în viața ta. Vei vedea cum această planetă se îmbină cu capacitatea ta de a comunica și de a fi prezent fizic pentru iubitul tău.

Dacă ai ezitat să-i arăți partenerului tău cum te-ai simțit în trecut, atunci consideră că acele zile au trecut de mult. Noile zile sunt aici și vin la tine sub forma lui martie 2024.

Totuși, ceea ce se întâmplă în martie nu rămâne în martie și asta este un lucru genial, Rac. Ceea ce lucrezi cu partenerul tău romantic în această lună este fundația pe care poți construi o viață întreagă de dragoste. Această lună iti aduce un mare succes dacă esti capabil să împărtășesti în același timp în in care iti comunici cele mai mari dorințe. Ei sunt aici pentru a face aceste dorințe să devină realitate. Partenerul tău este tot ce ti-ai droit intr-o singura bucata!

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 18-24 martie 2024. Dragonul va da din forța sa zodiilor care știu să o folosească înțelept

3. Vărsător

Energia Peștilor este cea mai mare în martie 2024 și se întâmplă să fii cineva care poate cu adevărat să profite de acest tip de super-sensibilitate. Pe măsură ce te apropii de Luna Plină și Soarele în Berbec, vei simți ca și cum ti s-a oferit adevăratul dar al iubirii sub forma unei persoane care te adoră absolut.

Uau, deci este real, nu-i așa? Nu ești considerat un singuratic care trebuie să îndure calea singur pentru totdeauna. Oh, nu, nu de data asta, Vărsător. Luna ta se referă la tine să faci loc dragostei să vină la tine. În sfârșit crezi că este posibil și nu este doar un vis. Ești în joc acum și, dacă mă gândesc bine, este foarte natural să fii aici. Nu ai fost niciodată exclus din ea. De fapt, ai crezut doar că ești.

Ceea ce este fantastic la a doua jumătate a lui martie 2024 este că îți dă ideea să crezi în tine ca un jucător viabil în lumea dragostei și a dragostei.

Un mic moment de recunoaștere aici se transformă într-un bulgăre de zăpadă de idei minunate, pline de speranță. Da, poți fi îndrăgostit și da, cineva poate și este îndrăgostit de tine. Martie iti deschide porțile și te anunță că restul anului are o șansă la fel de mare ca și luna aceasta. Bucură-te de toate, Vărsător!

Horoscop chinezesc: Cunoaște-ți numerele norocoase și mai puțin norocoase în funcție de zodia ta

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list