Dietă de vedetă. Ce alimente consumă Nadia Comăneci ca să-și mențină silueta de invidiat la 62 de ani

În luna octombrie a anului trecut, Nadia Comăneci a împlinit 62 de ani, dar vârsta este doar un număr pentru fosta mare gimnastă a României. Ea se mândrește cu o siluetă de invidiat, precum cea pe care o avea atunci când a obţinut prima notă de 10.00 din istoria gimnasticii mondiale, la Montreal, pe data de 18 iulie 1976 . Care este secretul ei? Iată ce mănâncă în fiecare dimineață!

Nadia Comăneci, secretul pentru o siluetă de invidiat

Nadia Comăneci nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Toți românii o cunosc, dar nu numai ei. Asta pentru că fosta sportivă a obţinut prima notă de 10.00 din istoria gimnasticii mondiale, o performanță uluitoare cu care țara noastră se mândrește peste hotare.

Totuși, au trecut 48 de ani de la acel moment de glorie al Nadiei Comăneci. În prezent, fosta gimnastă are 62 de ani, dar cu toate astea reușește să se mențină într-o formă de zile mari. Cum reușește? Nu, nu este totul datorită genelor sale bune!

 Cum arată meniul ei zilnic

Pentru a-și menține silueta suplă și tonifiată, Nadia Comăneci face foarte multă mișcare și mănâncă alimente sănătoase. În fiecare dimineață, ea consumă suc proaspăt stors din portocale și o ceașcă de cafea și puțin lapte.

La prânz, fosta gimnastă mănâncă un iaurt, pâine prăjită integrală și puțin curcan cu brânză. Uneori, însă, ea optează pentru somon, humus și brânză. La cină, Nadia Comăneci mănâncă humus, salate și pește. Totuși, ea evită tonul, deoarece face alergie de la el.

 Alimentele la care a renunțat fosta sportivă

De asemenea, pentru a se menține în formă, Nadia Comăneci are și câteva alimente la care a renunțat definitiv de câțiva ani de zile. Este vorba despre cartofii prăjiți.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list