Un bărbat a furat din mai multe case, pe care ulterior le-a incendiat, pentru a-și șterge urmele. Cum i-a dat poliția de urmă

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Galaţi, Secţia 6 Poliţie Rurală Tecuci a fost sesizată, luni seară, 18 martie, printr-un apel la 112, de către o femeie din satul Tălpigi, comuna Ghidigeni, judeţul Galaţi, despre faptul că la locuinţa unui vecin ar fi izbucnit un incendiu.

Ajunși la fața locului, poliţiştii au constatat că sesizarea se confirmă. Incendiul care a cuprins o anexă a imobilului a fost stins de pompieri. 

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că focul ar fi fost provocat cu intenţie de un bărbat de 47 de ani, din satul Tălpigi, bănuit că, în cursul aceleaşi seri, ar fi pătruns în curtea respectivă, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

De asemenea, în timpul intervenţiei, poliţiştii au fost sesizaţi referitor la faptul că alte trei incendii ar fi izbucnit la imobile aflate în apropiere, care nu erau locuite, întrucât proprietarii sunt plecaţi din ţară sau în alte localităţi.

Pompierii au intervenit şi aici, lichidând incendiile, iar în urma anchetei s-a stabilit că ele ar fi fost provocate de aceeaşi persoană, după ce aceasta ar fi sustras bunuri din locuinţele respective.

Poliţiştii l-au prins pe suspect în noaptea de luni spre marţi şi l-au dus la unitatea de Poliţie pentru audieri. În prezent, bărbatul este cercetat într-un dosar penal pentru furt calificat, distrugere prin incendiere şi violare de domiciliu. de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list