Tudor Duma, dealerul lui Vlad Pascu, vrea cu orice preț să scape de arest! Ce le-a promis magistraților, în cazul unui verdic pozitiv

După luni întregi petrecute în arestul preventiv, Tudor Duma ar putea să fie eliberat. Acesta a încercat recent să îi convingă pe magistrați să renunțe la măsura arestului preventi, spunând că are un viitor întreg în față și că vrea să înceapă o nouă viață.

În timpul audierilor, acesta a declarat că regretă tot ceea ce a făcut. El justifică, practic, acțiunile spunând că în momentul în care a comis acele fapte era consumator de droguri. În plus, în fața magistraților, acesta a afirmat că îi pare foarte rău deoarece a avut posibilitatea la un moment dat să se interneze la o clinică de dezintoxicare, însă a refuzat să facă acest lucru deoarece avea mai multe probleme. 

Procurorii din Mangalia cer STRĂMUTAREA dosarului Vlad Pascu! Șoferul drogat a recunoscut acuzațiile!

Tudor Duma le-a mai spus magistraților că dacă îi vor asculta  rugămintea și vor veni cu o măsură mai blândă, el va respecta toate regulile, nu va vorbi cu nimeni din acest dosar și cea mai mare parte din timp o va petrece cu familia lui.

În urmă cu câteva luni, acesta a intrat prin efracție într-o farmacie a unui spital din Capitală și a filmat acest lucru în timp ce fura mai multe substanțe. 

Judecătoarea din dosarul Vlad Pascu, cea care a întrebat dacă băiatul decedat se află în sală, se va ocupa în continuare de proces!

Până la vârsta de 19 ani s-a stabilit că avea pe numele lui deschise mai multe dosare penale. Vorbim despre 6 dosare penale și ar fi deținut mai multe arme albe. 

Citește și Prietenii lui Vlad Pascu l-au turnat: în noaptea tragediei, beizadeaua făcea drifturi și se droga. Detalii șocante din motivarea judecătorilor



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list