"Surpriza" descoperită de o tânără din Cluj în mâncare chinezească comandată. Sănătate i-ar fi putut fi pusă în pericol: caz șocant

De o astfel de "surpriză" a avut parte o tânără din Cluj, care a postat în mediul online peste ce a dat atunci când a deschis cutia de mâncare comandată de la un restaurant chinezesc, relatează Ziare.com.

Tânăra a avut ghinionul de a găsi un șurub, iar dacă ar fi fost înghițit aceasta ar fi putut suferi de probleme de sănătate. Mai exact, vorbim despre probleme gastro-intersinale.

„Bună ziua dragi clujeni, cred că pozele spun tot, însă „long story short" – prietena mea și-a comandat mâncare de la Chopstix, iar ei s-au gândit că poate are deficit de fier și s-au gândit o ajute pe aceasta cale.

Bine că l-am depistat înainte să ajungă în stomac și să provoace probleme mult mai grave", spune tânăra din Cluj într-o postare pe Reddit.

Postarea a stârnit un val de reacții, zeci de oameni comentând pe marginea subiectului.

 „Cred că e bine-cunoscut că e un loc cu probleme. Încă de când s-a deschis, în primele două săptămâni trei colegi de serviciu au făcut intoxicație alimentară de acolo. Unul chiar grav, cu spitalizare. Din păcate niciunul nu a reclamat, așa că ei merg înainte bine mersi", spune un internaut.

„Dacă nu ai ce face cu el, îmi trebuie mie", a adaugat, în glumă, un altul.

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list