SRI aniversează 34 de ani de existență. Mesaje inedite în mediul online: "Un singur lucru știm despre ei... astăzi este ziua lor" GALERIE FOTO

Startul mesajelor în mediul online l-au dat chiar reprezentanții instituției, într-un mesaj postat pe Facebook în urmă cu 10 ore.

Nu la fel de spumos ca de obicei, mesajul arată că misiunea instituției este securitatea națională, iar acest lucru se întâmplă de 34 de ani. 

Ulterior, mesajele au început să curgă. "Un singur lucru știm despre ei... astăzi e ziua lor! La mulți ani, SRI - Serviciul Român de Informații!", au transmis, marți, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (IGSU), într-un mesaj pe Facebook.

Un mesaj extrem de sugestiv au transmis și reprezentanții Jandarmeriei Române. "Când pisica nu-i acasă, nu încerca să joci pe masă", este mesajul cu subânțeles făcut tot pe Facebook.

În aceeași notă, Poliția Română a scris, într-un mesaj postat în mediul online: "Unii dintre ei chiar poartă uniformă. Viața e plină de surprize".

"Cele mai bune „secrete" se găsesc în rețetele de prăjituri La mulți ani, SRI - Serviciul Român de Informații!", se arată în mesajul transmis pe pagina de Facebook a STS - Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.  

Serviciul Român de Informații a luat ființă pe 26 martie 1990, fiind unul dintre serviciile secrete române, alături de Serviciul de Informații Externe (SIE).

SRI este o autoritate care are ca obiect de activitate culegerea și valorificarea informațiilor exclusiv pe teritoriul României.

Pe 3 iulie 2023, Eduard Hellvig și-a dat demisia de la conducerea instituției în fruntea căreia se afla din 2 martie 2015, la propunerea președintelui Klaus Iohannis.

Citește și SRI face angajări: ce posturi sunt disponibile și care sunt condițiile de încadrare



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list