S-a dat startul unei campanii de înverzire a Sectorului 4 - FOTO

Cei de la Totul Verde au început să amenajeze spații verzi, în primul rând în zona Eroii Revoluției, zonă aflată în plină reamenajare! Apoi s-a intrat în zona Constantin Brâncoveanu, iar în perioada următoare se va începe plantarea de copaci în mai toate locațiile din sectorul 4.

"Avem nevoie de aer curat, de umbră, de cât mai mult verde", a explicat primarul sectorului, Daniel Băluță, într-o postare pe Facebook. 

"Spații verzi și foarte mulți pomi, pentru un aer mai curat. Asta ne dorim pentru comunitatea noastră, de aceea am demarat deja o acțiune de plantare de copaci în mai multe zone din Sectorul 4", a detaliat edilul.

Operațiunea prevede ca aceștia să fie sădiți în grădinile blocurilor, în parcuri sau pe aliniamentele stradale, astfel că în perioada următoare să întâlnim peste 1500 de astfel de copaci, proaspăt plantați.

Campania de înverzire a sectorului 4 scoate pe teren mulți angajați ai SC Totul Verde, pentru ca această campanie să profite și de vremea prielnică unor asemenea operațiuni. 

Amenajarea de spații verzi și plantarea de copaci sunt acțiuni ce se vor desfășura în mai multe zone din sectorul 4.

Prin consolidarea eforturilor de împădurire, Sectorul 4 devine nu doar un loc mai plăcut vizual, ci și un mediu mai sănătos și mai echilibrat pentru toți cei care locuiesc sau tranzitează zona.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list