Primărița rezist continuă circul și cheamă bucureștenii la primărie! Clotilde Armand acuză "sabotaje ticăloase”

Edilul celui mai bogat sector denunță „sabotajele grupării Firea-Burduja" și acuză că din cauza tandemului politic PNL-PSD, investițiile primăriței-rezist sunt blocate.

Mai mult, aceasta spune că proiectele sunt votate doar când locuitorii Sectorului 1 vin și le susțin în Consiliul Local, de aceea cheamă bucureștenii în ședință. Clotilde Armand susține că este sabotată încă de când a fost aleasă.

Diversiunea lui Clotilde Armand în prag de campanie electorală. Primarul Sectorului 1 se plânge la Bruxelles de "abuzurile PSD PNL"

În continuare, primărița-pompier susține că administrația locală a sectorului a fost blocată prin „amendamente ticăloase" de gruparea Firea-Burduja, iar situația cea mai gravă este la ADP Sector 1, care a primit doar o treime din bugetul solicitat. 

Citește și Clotilde Armand, din nou în vizorul DNA: plângere după ce edilul ar fi cedat gratuit două imobile renovate din bani publici

Vezi și Încă o lovitură pentru primărița de la Sectorul 1. Clotilde Armand, acuzată că a încălcat independența procurorilorde pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list