OTRAVA din pateul vegetal. Ingredientul TOXIC pe care îl ignoră toți consumatorii: de ce femeile NU trebuie să-l mai mănânce

Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sănătate, deoarece conţine un număr foarte mare de aditivi alimentari. Cele mai multe produse au în lista lor de ingrediente peste 10 aditivi alimentari, ajungând şi până la 15. Cei mai mulţi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.

De exemplu, E635 – Ribonucleotid disodic. Deşi este posibil cancerigen, el a fost identificat în 29 din cele 70 de produse analizate.

Un alt aditiv alimentar, E1520 – Propilen glicol, produce stări depresive ale sistemului nervos central, este neurotoxic și cardiotoxic, iar în contact cu pielea produce dermatite.

Monoglutamatul de sodiu sau E621 poate declanșa Alzheimer și Parkinson şi produce dureri de cap, slăbiciune, greață, arsuri, astm. Atenţie, nu trebuie consumat de femei!

La fel de periculos este şi Guma guar sau E412, un aditiv ce produce balonări, greață, crampe, astm, alergii, eczeme. Şi cu toate acestea, el a fost prezent în 28 de sortimente din cele 70 analizate.

Produsele de post, în majoritatea lor, sunt dezechilibrate din punct de vedere nutrițional, din cauza numărului mare de aditivi alimentari și al conținutului ridicat de sare. În cazul produselor de post, ingredientul principal trebuie să fie constituit din una sau mai multe legume, nicidecum din apă sau ulei vegetal, așa cum s-a constatat în cazul pateului vegetal.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list