Nicolae Ciucă: „PNL are cei mai buni primari și cei mai buni președinți de consilii județene”

„Sunt zone unde preponderant, natural se câștigă alegerile de către liberali. Iar chestiunea aceasta se întâmplă din 3 motive: 1, pentru că avem cei mai buni primari si cei mai buni candidați la CJ, consilii județene, 2. PNL e partidul cu cea mai bună și lungă credibilitate în România și Europa. 3 PNL a construit și românii au încredere să-I acorde votul pentru a construi. 

Ne profilăm, așa cum ne place să credem , ca o țară puternic europeană. România e o țară mare în Europa, nu e o țară mică.

Vă mulțumesc pentru energia și ambiția dvs, ambiție și încredere în sine. Noi ne-am pierdut încrederea de sine. Poate rolul nostru e să le vorbim românilor despre încrederea în sine și ce am făcut.

Și colegii noștri au vorbit despre contextul acesta în care în lupta electorală deja se umblă cu jigniri, induceri în eroare, fake-uri, de cei care nu au făcut nimic in viața lor, dar cu care cred ei că le câștigă încrederea românilor.

Avem aici în sală și șefa organizației de femei, șefa organizației de tineret, aș fi vrut să văd aici și pe șeful organizației de seniori.

Consider că e foarte important ca folosind aceste valori, de la organizația de tineret, femei, să nu-i lăsăm pe cei care încearcă să amăgească oamenii și să nu aducă nimic în viața lor, să nu-i lăsăm să inducă în eroare, să mintă despre tot ce s-a reușit la nivelul administrațiilor locale, centrale liberale. Trebuie să avem curajul să le vorbim oamenilor, aici s-a vorbit despre ce s-a realizat în municipiul Brașov pe vremea mandatului domnului Scripcariu", a declara Nicolae Ciucă la ședința PNL Brașov.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list