Mărturia emoționantă a tatălui studentei la Medicină care a fost ucisă de iubitul gelos: Pe Andreea nu o mai învie, orice pedeapsă ar lua

 

"La 11 am vorbit cu ea. Mi-a trimis mesaj că a terminat orele, îşi face bagajul şi vine acasă şi îmi trimite mesaj când se urcă în autobuz să vină. 

La 12 era autobuzul să plece. Nu mi-a trimis mesaj. Am mai întrebat-o pe unde e, ce face. Nu mi-a răspuns. Am sunat-o. N-a răspuns", a mărturisit tatăl tinerei studente.

"Eram sigur că ceva nu e în regulă. Mă anunţa de fiecare dată orice, ce paşi făcea. Am luat maşina şi am plecat spre Timişoara.

Probabil, a dezvoltat o obsesie. Am înţeles că el voia şi ea a zis că o să îi spună că nu voia să aibă o relaţie cu el. Indiferent, pe Andreea nu o mai învie. Orice pedeapsă ar lua, pe mine nu mă încălzeşte cu nimic", este mărturia cu ochii în lacrimi a tatălui Andreei, tânăra din Gorj, studentă la Medicină în Timişoara, ucisă cu sânge rece de iubit.

Medicii au terminat raportul care a arătat că tânăra a fost ucisă cu 31 de lovituri de cuțit și a încercat să se apere până în ultimul moment.

 

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list