iNES Live își extinde Grila de canale și oferta 4K

Peste 100 de canale TV în toate pachetele

iNES Live continuă promisiunea serviciilor iNES de televiziune - programe originale din toate domeniile la o calitate superioară a imaginii și noutăți permanente. Grila iNES Live se extinde, oferind o experiență de vizionare diversificată. Abonații se pot bucura acum de peste 100 de canale în pachetul iNES Live Basic, peste 120 de canale în pachetul iNES Live Plus și peste 140 de canale în pachetul iNES Live Premium.

 

Cele mai multe canale 4K online

Păstrând accentul pe experiența de vizionare, iNES adaugă constant canale noi din diverse categorii de interes. Pe lângă canalele consacrate, Love Nature 4K și Stingray Festival 4K, oferta iNES Live cuprinde acum și Museum 4K și My Zen 4K, cu programe din artă și stil de viață, devenind serviciul TV cu cele mai multe canale 4K difuzate prin aplicație. Cele două noi canale 4K sunt disponibile și în celelalte servicii rezidențiale de la iNES - iNES IPTV și iNES Smart.

 

La lansarea pe piață, serviciul iNES Live a adus la nivel național, prin conexiunile locale la Internet, prin tehnologia OTT (Over The Top), conținutul specific și funcțiile unice de la iNES. Enumerăm aici vizionarea TV fără Set-Top-Box (STB) și fără cabluri, inclusiv prin Wi-Fi, Grila TV structurată pe Categorii Tematice, vizionarea multi-screen pe Smart TV, Media Player sau Monitor Inteligent, vizionarea cu o singură telecomandă, sunet Dolby de mare acuratețe și sistemul audio multi-language. Toate, cu cea mai bogată grilă de canale HD și 4K într-un serviciu de televiziune online.

 

"Lansarea serviciului iNES Live anul trecut a marcat un pas important pentru iNES, extinderea serviciilor de televiziune la nivel național. Evoluția naturală a fost extinderea ofertei de canale și iată că astăzi, toate cele trei pachete iNES Live depășesc 100 de canale TV, punând accentul pe calitatea ridicată a imaginii, HD și 4K.

 

Abonații din toată țara pot accesa acum funcțiile unice de la iNES prin conexiunile proprii la Internet, alături de conținut valoros la cea mai mare rezoluție. Adăugând două noi canale 4K în grilă, aplicația iNES se situează pe primul loc în difuzarea de conținut TV premium online. Continuăm pe trend-ul ascendent în dezvoltarea funcțiilor și a ofertei de conținut, așa încât vom reveni curând cu noutăți în serviciile iNES.", declară dl Marius Ionescu – Director General, iNES GROUP.

 

Despre iNES Live

iNES Live a fost dezvoltat de către iNES GROUP pentru distribuția programelor TV la nivel național, prin intermediul conexiunilor proprii la Internet ale abonaților, folosind tehnologia OTT (Over The Top). iNES Live este un serviciu de tip multi-platform și multi-screen, accesibil prin aplicația iNES pe dispozitive de tip Smart TV, Media Player sau Monitor Inteligent.

 

Serviciul este disponibil sub forma a trei pachete - iNES Live Basic, iNES Live Plus și iNES Live Premium - pe un număr de până la maximum 3 dispozitive pentru o singură locație și poate fi accesat de pe platforma dedicată prin crearea unui cont de client.

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list