Gașca Zurli s-a spart. Acuzații grave la adresa Mirelei Retegan: "Trimisa Domnului pe pământ îmi provoacă scârbă"

Unul dintre ei, Lulu Varodi, a venit cu explicații și a lansat acuzații grave la adresa Mirelei Retegan, pe care o acuză de destrămarea trupei.

Actorul a precizat că fondatoarea grupului Gașca Zurli ar fi, de altfel, unica răspunzătoare de atmosfera copleșitoare din ultimele luni.

„Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea (când nu e cazul). Îmi provoacă scârbă, greață-rău fizic. În ultimele luni am trăit cu 2 job-uri full time (actor și social media manager) și cu 0 timp liber. Lipsa de respect, recunoștință, apreciere mi-au pus capăt.

Totul a început să se degradeze, totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ. Nu poți să plângi la televizor, radio, podcast și să spui ca ești abandonată și ca așa am ales noi să facem.

Nu poți, pentru ca te vede Dumnezeu, pe care îl pomenești non-stop, pe unde mergi. Sau karma. Sau legea atracției. Numește-o cum vrei. Dar se întoarce într-o zi. În ultimele luni, atmosfera de la fostul meu loc de muncă a început să se degradeze, totul din vina EI. A trimisei Domnului pe pământ. Atât de tare s-a stricat atmosfera din cauza acestui om, încât am ajuns în punctul în care singura soluție a fost demisia! Singura opțiune posibilă. Până în acel punct am fost adus", a dezvăluit Ionuț Varodi, pe contul său de Instagram. de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list