Florinela Georgescu, ANM, anunță că urmează ca temperaturile să crească semnificativ după care v-a urma un nou val de aer foarte rece

 

"Ne așteptăm, pe parcursul nopții care urmează și mâine, în prima parte a zilei, să mai fie precipitații mixte, în Moldova, în partea de est a Transilvaniei, în zonele montane, în special în cele înalte, să mai ningă în Carpații Orientali și Meridionali.

În partea de sud a Moldovei, în Dobrogea și în Muntenia, să mai plouă trecător. Vor fi precipitații slabe pe arii restrânse, dar cu aspect de iarnă.

De vineri, vremea se va încălzi, vor fi destul de puține ploi, deci un aspect frumos al vremii pentru vineri, sâmbătă și duminică.

Pentru joi maximele sunt de 15, 16 grade Celsius, iar pentru următoarele zile, temperaturile vor fi, în general, între 10 și 19 grade Celsius, deci o vreme care va redeveni normală din punct de vedere termic și chiar cu temperaturi ușor peste normale.

Și această încălzire va fi pentru o perioadă relativ scurtă pentru că luna viitoare așteptăm o răcire a vremii. Vor fi diferențe de temperaturi.

Vestea bună este că spre sfârșitul lunii martie, temperaturile vor urca cu mult peste normalul perioadei", a spus Florinela Georgescu, director în cadrul ANM.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list