Florin Cîțu, îl atacă pe Marcel Ciolacu: Lucrează pentru Putin? Faptele arată că DA!

Florin Cîțu a publicat pe Facebook o opinie prin care îi aduce mai multe acuzații lui Marcel Ciolacu:

"Lucrează Ciolacu și gașca lui de socialiști hoți pentru Putin? Faptele arată că DA!

Coaliția socialistă justifică toate deciziile de politică economică că pe un răspuns la "razboiul de la graniță". Totuși, dacă ne uităm ATENT la deciziile coaliției socialiste vedem că susțin implicit strategia lui Putin. 

1. Economia a fost DISTRUSĂ PREMEDITAT și la ordin (?) în ultimii doi ani. Coaliția socialistă a amplificat efectele negative ale războiului prin CREȘTEREA taxelor, introducerea de noi taxe (supra-impozitare contracte part time, supraimpozitare concedii medicale, impozit progresiv pe proprietate, impozit pe moștenire, etc), intervenții cu bocancii în mecanismele pieței libere, redistribuirea de fonduri de la buget către sectoare falimentare din economie dar cu votanți PSD.

2. A TĂIAT banii de la înzestrarea cu armament a României atât în 2022 cât și în 2023. În 2023 a fost atât de mare TĂIEREA că au fost cheltuiți cei mai puțini bani de la buget în ultimii ani și suntem la coada țărilor membre NATO. Doar o coaliție care lucrează pentru și la ordinul lui Putin ar fi luat aceste decizii.

Această coaliție toxică pentru România vrea economia slabă și  armată prost înzestrată pentru a face orice tentativă a lui Putin în România mult mai ușoară?

Ciolacu, faptele contează, nu vorbele! Faptele arată că această coaliție socialistă face jocurile lui Putin. Trebuie să fie opriți până nu este prea târziu. 

PNL, trezește-te!", a scris CÎțu.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list