Delia și-a creat haine din plase de rafie. Cum au fost vechile papornițe transformate în modă avangardistă

Delia a pus în aplicare încă o idee originală, cu care a atras atenția asupra sa pe rețelele de socializare. Cu o atitudine pe măsură, cântăreața a îmbrăcat ținuta confecționată din plase de rafie, pe care a purtat-o cu mândrie în mediul online. Fără să fie mai fie surprinși de ideea ingenioasă a artistei, fanii săi au avut diferite reacții în secțiunea de comentarii.

„Originală, ca întotdeauna", „Ai putea face o colecție de haine de rafie", „Deci nu te cred! Bravo", „Tanti doamna Delia, ați venit de la spital?", „Damn, rafie rafiuță, ești mișto Deliuță", „Doamna Delia, să mai lăsați sacoșe de astea, să nu le transformați în haine pe toate, că nu mai are mama cu ce să îmi trimită zacuscă și șorici în străinătate. Vă pup, doamna Delia", „O zis mamaie să îi aduci plasele înapoi. Că dacă le rupi nu știe ce îți face, dar îți face…", „Vezi că o să te copieze Balenciaga", sunt doar câteva dintre reacțiile pline de umor a urmăritorilor Deliei din mediul online.

Primul transplant de rinichi de la porc la om a fost realizat cu succes

La sfârșitul anului trecut, Delia s-a dus la Obor, a umplut cu chestii o sacoșă mare de rafie, apoi a luat metroul. Fotografii cu ea printre tarabe au fost publicate de artistă pe pagina sa de Instagram. După ce a terminat cumpărăturile, a făcut și o plimbare cu metroul.

Tot în preajma sărbătorilor de iarnă, Delia a reușit să-și surprindă fanii cu bradul atipic de Crăciun pe care și l-a făcut. Aceasta nu a optat pentru un brad tradițional, ci a ales să confecționeze unul din sacoșele de rafie.

Serviciu revoluționar la pașapoarte: Posesorii vor fi alertați prin SMS când se apropie data de expirare

 de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list