Cum explică Ciolacu și Ciucă lipsa candidaților de la sectoare 1, 2 și 3: "Nu tragem din fes". Unde au fost făcute deja cărțile

"În primul rând, am plecat împreună cu domnul președinte Nicolae Ciucă de la altă abordare și altă logică: nu tragem din fes, nu facem bețigașe. Sunt ferm convins că în perioada următoare vom veni cu cei mai buni candidați pentru fiecare sector. Cei trei primari care sunt acum în sală sunt candidații noștri (primarii de la Sectoarele 3, 4 și 6 - n.r.)", a declarat, miercuri, Ciolacu la Parlament.

În discuție a intervenit și Nicolae Ciucă, liderul PNL, care a spus că își doresc să existe o coerență între candidatul la Primăria Capitalei și candidații de la sectoare.

"Aici aș vrea să completez faptul că, până la urmă, este important actul de management între Primăria Capitalei și primăriile de sector. Ca atare, linia pe care o vom urma va fi aceea a coerenței", a spus Nicolae Ciucă.

CUM ȘI-AR FI ÎMPĂRȚIT, DE FAPT, COALIȚIA SECTOARELESectorul 1 – George Tuță (PNL)Sectorul 2 – Dan Cristian Popescu (PSD)Sectorul 3 – Robert Negoiță (PSD)Sectorul 4 – Daniel Băluță (PSD)Sectorul 5 – Rareș Hopincă (PSD)Sectorul 6 – Ciprian Ciucu (PNL)

SURSA: Realitatea PLUS de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list