Cum desfundați o chiuvetă: e nevoie doar de 2 ingrediente și de apă fierbinte de la robinet

În primul și în primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru a putea desfunda o chiuvetă de baie, este să începeți prin a îndepărta orice reziduuri vizibile aflate în jurul dopului și nu numai.

Puteți face acest lucru utilizând un cârlig special de curățare, astfel încât să puteți crea spațiu pentru a aplica ulterior soluția specială de curățare, dat fiind faptul că ne dorim ca aceasta să funcționeze cât mai bine cu putință. Orificiul de scurgere poate să fie șters și cu o cârpă umedă în cazul în care nu dețineți un astfel de cârlig special de curățare. 

Următorul pas, imediat după ce ați înlăturat aceste reziduuri vizibile, este s preparăm soluția specială de curățare pentru scurgere, pe care ulterior o vom turna în orificiul respectiv.

Veți avea nevoie doar de 2 ingrediente și de apă fierbinte de la robinet. De asemenea, se recomandă să purtați mănuși în momentul în care alcătuiți această soluție, dar și când o folosiți. 

Veți avea nevoie de bicarbonat de sodiu, sare și apă călduță, iar într-un bol de dimensiuni mai mari veți combina 2 linguri de bicarbonat de sodiu și 2 lingurițe de sare, iar în momentul în care aceste 2 ingrediente au fost bine amestecate, puteți scoate dopul de scurgere, în cazul în care există și să turnați amestecul în scurgere, însă în pași mici, nu toată cantitatea de o dată, pentru că nu vă doriți să înfundați scurgerea. Începeți apoi ușor să porniți și apa călduță de la robinet, astfel încât părțile laterale ale scurgerii să fie acoperite în timp ce facem acest lucru. Lăsați să acționeze timp de cel puțin 30 de minute, apoi deschideți robinetul pentru a se spăla și îndepărta amestecul. 

Citește continuarea aicide pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list