Clotilde Armand, din nou în atenția procurorilor! Contractele de salubritate din Sectorul 1, investigate de DNA

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a intrat din nou în atenția procurorilor și a oamenilor legii, asta după ce a atribuit anumite contracte de salubrizare într-un mod ilegal, spun anchetatorii. 

În aceste momente s-a deschis un dosar penal, unde procurorii deja au demarat urmărirea penală, în anumite cazuri de abuz în serviciu de care este acuzată primărița Sectorului 1, după ce a intrat într-un proiect european și a fost acuzată de incompatibilitate, primind astfel în cadrul proiectului sume astronomice. 

Război în Consiliul Local pe buget. Clotilde Armand: "Închid primăria! Nu am bani de pază și internet" | Consilier: Ipocrizie! Primarul-scandal lovește din nou

În aceste momente, Clotilde Armand este cercetată pentru faptul că ar fi atribuit într-un mod ilegal contracte de salubrizare. Vorbim despre perioada 2022-2023, într-o procedură de urgență - conform primăriei și a actelor de la acea vreme - Clotilde Armand a atribuit fără temei legal contracte de salubrizare în valoare de 10 milioane de lei. Motivul invocat ar fi fost o procedură de urgență. Contractele au fost atribuire cu încredințare directă, fără a urma tot cursul licitației, chiar la 7 luni după declararea stării de urgență, în perioada martie-aprilie 2023.

Clotilde Armand s-ar fi folosit de polițiștii locali pentru a-și spiona contracandidații. Miron Mitrea: După ce termină cu mandatul ăsta va avea viață grea

În acest caz, procurorii investighează tot parcursul acestor documente și al evenimentelor care s-au petrecut, și mai ale contractele de salubrizare de la primarul susținut de USR.

Deși Primăria Sectorului 1 are cel mai mare buget dintre toate primăriile din Capitală, sectorul rămâne în continuare cel mai murdar din București. 

Citește și Clotilde Armand a pierdut procesul la Curtea de Apel București. Raportul ANI rămâne valabil: Primarul Sectorului 1 s-a aflat în conflict de interese



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list