Ciolacu are vești bune pentru locuitorii din Ilfov şi din Bucureşti: Vorbim de certitudini, după 30 de ani

"Vorbim de certitudini, e un moment categoric de mândrie, că după 30 de ani, după ce săptămâna trecută am vorbit de Autostrada Moldovei, în sfârşit vorbim de Centura Bucureştiului, de A0 şi de autostradă", a spus premierul, după vizita de lucru pe şantierul autostrăzii A0 Sud, Lotul 1 Glina – Vidra.

Marcel Ciolacu a arătat că în jur de 15 aprilie şi-a asumat constructorul termenul de finalizare, astfel că în sezonul estival, şi locuitorii din Ilfov şi cei din Bucureşti vor merge pe autostradă, până la Constanţa.

"Cred că e cel mai mare pas şi cea mai mare realizare, după 30 de ani. Dacă am fi avut şi un prmar general care ăs lucreze şi cu Guvernul, şi cu Consiliul General, şi cu minstrul Transporturilor, şi cu CNAIR-ul, şi cu preşedintele CJ Ilfov, fiidcă marile investiţii în infrastructură nu se pot face de unul singur..sunt ferm convins că vom avea primar nou şi la Sectorul 1, şi lucrurile încep să ia un contur, nu numai în ceea ce priveşte autostrăzile dar şi o coerenţă şi o coordonare la nivelul Capitalei", a mai spus Ciolacu. 

Citește și Marcel Ciolacu: Moldova va avea, în sfârșit, autostradă. Nimeni nu mai poate opri acest proiect



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list