Ce se ascunde, de fapt, în spatele obiceiurilor și a rutinii de zi cu zi? Starea mentală, dezvăluită de modul în care foloseşti tubul de pastă de dinţi

40% din acțiunile tale sunt formate din obiceiuri şi nu sunt decizii conștiente, spun specialiștii. Astfel, acțiuni pe care cel mai probabil că le consideri nesemnificative, cum este şi folosirea tubului de pastă de dinţi, alcătuiesc de fapt rutina ta zilnică și, conform Bright Side, pot spune foarte multe despre personalitatea ta și starea ta mentală actuală, potrivit Click!pentruFemei.

Strângi tubul de pastă de dinţi sau îl rulezi din spate în față

Ești o persoană practică și ordonată. Deși îți pasă de bunurile tale, eşti atent şi la cei din jurul tău. Ești perfecționist și nu-ți place să irosești nimic, de aceea folosești la maximum toate resursele pe care le ai. Ești obișnuit să muncești și-ți faci treaba cât de bine poţi, ceea ce înseamnă că eşti o persoană pe care ceilalţi se pot baza.

Apeşi tubul la mijloc

Ești o persoană realistă și activă care se grăbește să finalizeze ceea ce are de făcut. Nu ești cea mai ordonată persoană sau cea mai organizată, dar dacă te confrunți cu o provocare, ești gata să te aduni şi s-o rezolvi. Ești sociabil şi ai mulți prieteni. De asemenea, ştii că te echilibrezi și ești stabil emoțional.

Presezi tubul în partea de sus

Cum eşti încăpățânat din fire, ești capabil să faci tot ce poţi pentru a-ți atinge obiectivele. Ești predispus la pesimism și nu ai prea multă încredere în oameni, pentru că te bazezi doar pe tine. Ţii mai mult la tine decât la alţii şi nu e nicio problemă atâta timp cât nu devii egoist şi te foloseşti de ceilalţi pentru a obţine ceea ce-ţi doreşti.

Strânge tubul de oriunde

Poţi să vezi lucrurile dintr-un alt punct de vedere decât cei mai mulţi. Ai imaginaţie şi eşti creativ, ceea ce-ţi permită să vezi frumusețea din jurul tău. Întâmpini dificultăţi în a respecta reguli, un program, termene limită şi îţi este greu să fii punctual. Ești foarte optimist și deschis la minte. Cu toate acestea, puteți fi predispus la schimbări frecvente de dispoziție.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list