Ce animal eşti în funcţie de semnul tău zodiacal: răspunsul te va uimi. Multe adevăruri neștiute se află în spatele acestei asocieri

Eşti sociabil precum vidra de mare sau introvertit ca un leopard de zăpadă? Regnul animal are multe creaturi fascinante, fiecare cu calităţi deosebite. Cele 12 semne ale zodiacului oferă diferite trăsături de personalitate nativilor şi fiecare este asociat cu un anumit animal. Vezi care dintre acestea corespunde zodiei tale şi a celor la care ţii!

Berbec

Berbecului îi corespunde în regnul animal ursul polar. Aceste creaturi independente sunt incredibil de curajoase, pasionate, încrezătoare în forţele proprii, dar şi atractive. Urșii polar, asemenea nativilor în Berbec, sunt aventurieri şi adoră să parcurgă distanţe mai mari pentru a descoperi ceva nou.

Taur

Duri în aparenţă, puternici şi ambiţioşi, renii se aseamănă mult cu nativii Taur. Sunt de încredere și muncitori, cu un aspect frumos. În timpul verii, preferă să-și trăiască viața într-un ritm mai lent.

Gemeni

Vidrele de mare sunt unele dintre cele mai jucăuşe şi sociabile creaturi ale mării, care se aseamănă cu cei născuţi sub semnul Gemeni. Curioși, înțelepți și fermecători, se pot plictisi ușor. De asemenea, îi poate fi greu să se stabilească într-o relație, dar odată ce o face, îi este dedicat.

Horoscopul dragostei, săptămâna 25 - 31 martie. Ajutor de la Venus, care nu lasă relațiile să se destrame. Trei zodii vor trăi clipe de pasiune intensăRac

Se spune că elefanții sunt cele mai empatice creaturi, trăsătură comună cu a nativilor Rac. Aceasta îţi permite să înțelegi oamenii mai mult decât majoritatea altor semne. Atât elefanții, cât și nativii Rac sunt inteligenți, protectori, intuitivi.

Leu

Curajoşi din fire, cei născuţi în Leu se aseamănă lupului. Lupii au multe în comun cu puternicii lei. Sunt lideri curajoși și loiali care își inspiră haitele şi sunt exemple pentru ei. Chiar dacă s-ar putea să arate intimidanţi la exterior, sunt blânzi în interior.

Fecioară

Ordinea și organizarea sunt esenţiale pentru nativii în zodia Fecioară, asemănător albinelor. Ele sunt analitice, harnice, organizate. Întocmai ca acestea, cei născuţi în Fecioară sunt loiali celor cărora le permit să intre în cercul lor restrâns de cunoştinţe, în stupul lor.

Balanţă

Cei născuţi sub semnul Balanţei sunt caracterizaţi de dorinţa de a fi mereu în echilibru. Cine are un echilibru mai bun decât fermecătoarea pasăre flamingo? Toţi îi admiră penajul colorat şi îngrijit. Ea întruchipează toate trăsăturile zodiei Balanță, cochetăria, sociabilitatea, creativitatea.  

Scorpion

Aceşti nativi sunt pur și simplu „cool", motiv pentru care varanul Komodo se potrivește perfect semnului lor zodiacal. Curajoşi, neînfricaţi, sunt ghidaţi de propriile pasiuni. Nu au nevoie de aprobarea celorlalţi, dar cineva li se opune sau le vrea răul, riscă o mușcătură veninoasă.

Săgetător

Iubitori de distracție și sociabili, nativii în Săgetător împărtăşesc aceleaşi trăsături cu delfinii. Sunt mereu pregătiţi pentru provocări spontane. La fel ca delfinii, sunt încrezători, prietenoși, optimiști.

Capricorn

Leopardul de zăpadă corespunde zodiei Capricorn. Aceste feline mari sunt creaturi care se concentrează foarte mult pentru a atinge orice scop pe care şi-l propun. Independent, stoic, leopardul de zăpadă va face orice pentru a-şi proteja familia, puii și pe cei pe care îi prețuiesc.

Top 5 zodii de femei care au o strălucire aparte: te atrag ca un magnet. Care este explicațiaVărsător

Ornitorincul este simbolul unui animal unic, asemenea celor născuţi în zodia Vărsător. Arată ca o încrucișare originală între o vidră, un castor și o rață. La fel ca ornitorincul, preferă să fie independenţi. Sunt inteligenți, optimiști și altruişti.

Peşti

Iubitori din fire, nativilor Pești le sunt atribuite fiinţele care simbolizează dragostea, lebedele. Sunt elegante, înțelepte. De asemenea, la fel ca aceşti nativi, sunt caracterizate de calm şi intuiţie.

Sursă text: Click!pentrufemei



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list