Cât de mult te potrivești cu un Berbec, în funcție de zodia ta. Zodiile cu care nativii "fac casă bună" împreună

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este guvernat de planeta de acțiune Marte, ceea ce face ca o relație între doi Berbeci să fie plină de entuziasm.S-ar putea să-și lovească coarnele din când în când din cauza naturii lor agitate, dar se vor distra mult și se vor folosi de energia lor de foc pentru a muta munții din loc împreună.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Atât timp cât Taurul face mișcări rapide, el va putea ține pasul cu ritmul alert al Berbecului.Dar, el tinde să își ia timpul necesar în luarea deciziilor, iar Berbecul este impulsiv în gândire.O cale de mijloc va cere ca Taurul să accelereze și să nu mai lenevească. 

Horoscop special: Eclipsa de Lună din 25 martie, punct de cotitură pentru 6 zodii. Viața lor se va schimba radicalGemeni(22 mai - 21 iunie)

Aceste două zodii adoră să petreacă timp împreună.Deși împărtășesc râsete și bârfe, în general vor evita să se apropie la un nivel mai profund.Cu toate acestea, este clar că aceste semne zodiacele se distrează la maximum împreună.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Deși aceste două semne sunt foarte diferite, Berbecul este impulsiv și Racul este precaut, ele se impulsionează reciproc pentru a-și urma visurile, menținându-și în același timp seninătatea.Faptul că naturile lor sunt opuse este mai degrabă o provocare pe care amândoi doresc să și-o asume și să o rezolve, decât să fie o piedică în calea relației lor. 

Leu(22 iulie - 22 august)

Acest duo dinamic poate face orice să se întâmple.Berbecul îl inspiră pe Leu să-și dezvăluie latura creativă și să-și îmbrățișeze abilitățile artistice. Pe de altă parte, Leul îl provoacă pe Berbec să-și deschidă mintea și să privească lucrurile din mai multe perspective.Cei doi pot deveni uneori competitivi, dar acționează mai mult ca prieteni decât ca dușmani.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Berbecul și Fecioara sunt o pereche care poate merge în orice direcție. Acum se iubesc, iar în secunda următoare se disprețuiesc.Problema este că Berbecul nu se cenzurează și Fecioara joacă după reguli.Cu toate acestea, interesele lor sunt comune și colaborează bine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Opusurile se atrag atunci când Berbecul și Balanța, atât timp cât Berbecul nu este prea șef și dornic de confruntare.Uneori, Balanța nu poate face față unui dialog agresiv și se poate simți atacată de Berbec.Pe de altă parte, Balanța îl învață pe Berbec cum să-și găsească echilibrul interior și calmul.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Berbecul și Scorpionul sunt guvernați de aceeași planetă, Marte, ceea ce îi face să fie înțelepți.Scorpionul îl va ajuta pe Berbec să-și ducă sarcinile la bun sfârșit și să-l încurajeze de pe margine, în timp de Berbecul îl va împinge pe Scorpion să fie cea mai bună versiune a lui.Uneori se pot bate cap în cap, dar se vor împăca rapid.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Berbecul și Săgetătorul se bucură cu adevărat unul de compania celuilalt, optând să petreacă nopțile vorbind la nesfârșit despre orice.Berbecul iubește inteligența Săgetătorului, iar Săgetătorul apreciază îndrăzneala caracteristică a Berbecului.Ca și cuplu, râd foarte mult împreună, iar petrecerea nu se va termina niciodată când sunt unul cu celălalt.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Berbecul și Capricornul nu se potrivesc deloc.Ambele semne vor să fie la conducere și să dețină controlul în orice moment, ceea ce înseamnă că unul trebuie să fie mai supus decât celălalt.Problema este că niciunul dintre ei nu va ceda, iar acest lucru este obstacolul principal în calea unei relații amoroase. 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Berbecul și Vărsătorul pot fi prieteni grozavi, dar nu și iubiți grozavi,Vărsătorul poate fi uneori prea distant pentru temperamentul pasional al Berbecului. Vărsătorul este rece, iar Berbecul este fierbinte.Ca relația lor să funcționeze cât de cât, unul dintre ei trebuie să cedeze și să se dea după celălalt.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Relația dintre Berbec și Pești poate fi dificilă.Berbecul nu pare să fie convins că Peștii sunt potriviți pentru el, iar Peștii sunt prea sensibili ca să îndure această incertitudine a Berbecului.Cu toate acestea, Peștii îl vor sprijini necondiționat pe Berbec, chiar dacă nu prea se înțeleg în marea majoritate a timpului.

Sursă text: Eva.ro



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list