Candidatul AUR la Primăria Constanța spune că cine are depresie ”nu a luat destulă bătaie când era mic”. Ovidiu Cupșa: ”Pe vremea noastră, se trata cu o bătaie”

Ovidiu Cupșa a minimalizat afecțiunea medicală reprezentată de depresie și a declarat că, pe vremea lui, aceasta "se trata cu bătaie". 

"Ca și aia, să dea primăria bani pentru depresivi, era un proiect din ăsta pe care l-a făcut cineva (un proiect al unui consilier local PSD, aprobat cu unanimitate de CL, pentru ca un anumit număr de ședințe de terapie ale constănțenilor cu afecțiuni medicale să fie decontate de primărie în baza unei recomandări a specialiștilor, n.red.). 

Domnule, dacă ești depresiv, trebuie să vină primăria să îți dea niște bani să nu mai fi depresiv. N-ai luat destulă bătaie când erai mic dacă… Știți că pe vremea noastră se trata depresia cu o bătaie. Acuma gata, toți sunt depresivi, și tinerii sunt depresivi, și toată lumea e… Doamne, sunt depresivi. 

Ia să vină primăria să îmi dea niște bani că sunt depresiv acuma, da?", a spus Ovidiu Cupșa, în live-ul făcut pe Facebook.

Ulterior, într-un alt comentariu făcut pe eceeași rețea socială, Cupșa și-a reiterat părerea despre bătaie: „Bătaia e ruptă din rai".

Depresia este una dintre cele mai grave afecțiuni, care face 800.000 de victime anual și care, conform Organizației Mondiale a Sănătății, va fi una dintre principalele cauze de mortalitate începând cu anii 2030.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list