Bărbat îmbrăcat în călugăr, scos cu forța dintr-un restaurant din Focșani. Agentul de pază a folosit un șpray lacrimogen și l-a lovit cu bastonul

Supărat  că i-a tratat apelul de a părăsi localul în glumă, agentul a folosit șprayul paralizant, pe care l-ar fi pulverizat bărbatului în figură, dar ar fi recura și la o avalanșă de bastoane prăvălite pe spinare. La întreaga scenă au asistat clienții restaurantului. Oamenii au filmat momentul și l-au distribuit mai apoi pe canalele de socializare, relatează Ziarul de Vrancea. 

În imagini se poate vedea cum agentul de pază lovește cu putere bărbatul în încercarea de a-l scoate afară din restaurant. 

Poliția s-a autosesizat din oficiu, în cauză fiind deschis un dosar penal. 

"În urma imaginilor apărute în spațiul public, referitor la o posibilă agresiune asupra unui bărbat, care ar fi fost săvârșită de către reprezentantul  unei firme de pază, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea este abilitat să comunice următoarele:

La data de 17 martie a.c., ora 21.15, un  bărbat de 36 de ani, a sesizat prin apel 112 faptul că se află într-un restaurant din municipiul Focșani, unde are un conflict cu reprezentanții unei firme de pază.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani s-au sesizat din oficiu iar în cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, în care polițiștii desfășoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani", au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Reprezentanții restaurantului au transmis și ei un punct de vedere pe pagina de Facebook a localului în care îi iau apărarea agentului de pază.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list