Bani mai mulți pentru IMM-uri și infrastructură. Ciolacu anunţă o schemă de ajutor de stat pentru investiţii de interes regional, de peste 50 de milioane de lei

"Aprobăm o schemă de ajutor de stat pentru investiţii de interes regional, de peste 50 de milioane de lei. Avem în vedere în special acele investiţii cu impact social şi economic, care dezvoltă comunităţi întregi, şi vrem ca aceste investiţii să coaguleze şi IMM-urile locale, ca furnizori în aceste proiecte regionale", a declarat Ciolacu, în debutul ședinței de la Palatul Victoria. 

Șeful Guvernului a arătat că, tot la capitolul investiţii, au găsit o soluţie care permite continuarea unor investiţii mari de infrastructură în zona apă-canal.

"Salvăm practic proiecte de peste 6,7 miliarde de euro, acel program POIM Apă, aferente exerciţiului financiar 2014-2020. Se cheltuiseră mai puţin de o treime din bani şi ar fi fost blocate sau preluate pe bugetul de stat", a spus Ciolacu, precizând că ministrul a reuşit să le mute şi să fie gestionate prin Programul de Dezvoltare Durabilă 2021-2027.

"Astfel, sute de mii de români vor avea apă şi canalizare, aşa cum le-au promis alţii înaintea noastră", a transmisCiolacu.de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list