Atacuri dure la familia lui Piedone, în plină campanie electorală! Ce manevre se fac

După ce Cristian Popescu Piedone și-a anunțat candidatura la postul de edil al Capitalei, în presă au apărut mai multe atacuri la familia acestuia. Vizată este fiica sa, Ana Maria, care a început o carieră politică chiar în instituția condusă de tatăl ei în perioada 2008-2015. Ea a ocupat postul de consilier la Primăria Sectorului 4.

Totodată, se pare că Piedone ar fi negociat cu PSD pentru fiica sa, ca aceasta să figureze pentru un loc eligibil la alegerile europarlamentare. Însă, înțelegerea nu s-a concretizat. Mai mult, fiica acestuia a fost în prim-plan în urmă cu câteva săptămâni, când Agenția Națională de Integritate l-a acuzat pe Piedone de conflict de interese, după ce l-a angajat pe soțul fiicei sale, Șerban Andrei, la primăria Sectorului 5.

Cătălin Cîrstoiu, ironic la adresa lui Piedone. Ce săgeți a trimis către primarul Sectorului 5

Conform datelor celor de la ANI, fiica lui Piedone a completat prima declarație de avere în luna februarie 2021. Acolo a notat că a încasat 15 mii de euro de la nunta cu Șerban Andrei, iar la botezul copilului lor - suma de 46 de mii de euro. Următoarea declarație a fost completată două luni mai târziu, cu aceleași informații. În anul 2022 nu apare nico declarație de avere a femeii, ceea ce înseamnă că nu a mai ocupat postul de consilier. Cu toate acestea, câștigurile fiicei lui Piedone apar în declarațiile soțului ei. Aceasta a încasat un venit anual de 19.200 lei.

Tot în document, reiese că Ana Maria a primit în 2022, împreună cu fratele ei, patru terenuri în Bragadiru. De asemenea, a primit 50% dintr-un apartament din București, iar în 2008 a cumpărat o locuință în Mamaia. Pe numele femeii se mai află cinci automobile de epocă, care au aparținut în trecut tatălui ei.

Citește și Candidații la Primăria Capitalei pare că se întrec și în avere, nu doar în sondaje! Cine este cel mai avut dintre eide pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list