Apropiata lui Vlad Voiculescu, audiată într-un dosar de corupție. Oana Sivache l-a „turnat” pe șeful de la Spitalul Colțea

Perchezițiile desfășurate pe 12 decembrie 2023, la Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București și la spitalele „Colțea" și „Sf. Luca" din Capitală au fost inițiate de procurorii DNA în cadrul unui dosar de corupție legat de implementarea de servicii IT la unitățile sanitare din București.

Prezența Oanei Sivache la sediul DNA marchează o nouă etapă în ancheta acestui dosar de corupție.

Reamintim că, potrivit precizărilor DNA, procurorii din cadrul instituției - Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție, comise de funcționari publici, în cursul anului 2023, în contextul derulării unei proceduri de achiziție publică, care prevedea implementarea în cadrul unor spitale din București a unor servicii IT.

În cursul zilei de 12 decembrie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare la sediile a 3 instituții publice din București.

În cauză procurorii beneficiază de sprijin din partea IGPR – Direcția de Operațiuni Speciale și din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, a mai menționat DNA, într-un comunicat de presă.

Despre perchezițiile de la ASSMB, reamintim că recent, fostul șef ASSMB - Cristian Plută, a fost trimis în judecată de DNA pentru acuzații de corupție.



de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list