Alegeri 2024. Situație mai puțin obișnuită la Deveselu. Război în familie, pentru primărie

Actualul primar, Nicolae Dobre, își vede amenințată funcția de către nepotul său, Marius Aliman.

Fostul primar, care a fost ales de oameni deși murise în campania electorală, era fratele actualului primar și tatăl lui Marius Aliman.  Nepotul vrea să repare ce a stricat unchiul său din moștenirea lăsată de tatăl lui.

Cei doi au făcut o rocadă între cele mai mari partide din România. Mai exact, unchiul, ales pe listele PSD, a fost dat afară pentru a-i face loc nepotului care a părăsit PNL.

Iar acum, pentru a câștiga un nou mandat, deși a fost ales din partea PSD la alegerile trecute, unchiul le va cere localnicilor din Deveselu să pună ștampila pe numele său, însă sub culorile PNL.

Și războiul dintre cei doi candidați a început și i-a lăsat cu gura căscată și pe alegători.

Nicolae Dobre – primar Deveselu, Olt: „Sunt aspecte pe care le știu foarte mulți, având în vedere comportamentul, familia, pe care îl are cu copiii, soția, bătuți, goniți. Am fost rivali în 2021, trebuia să fim și acum. –Cum credeți că va fi lupta de data aceasta? -La fel de aprigă ca și în 2021".

Nepotul neagă toate acuzațiile și susține că unchiul său a distrus moștenirea administrativă a tatălui său. Ăsta ar fi și motivul pentru care s-a înscris în cursa electorală.

Marius Aliman: „Caută motive să mă denigreze, sunt niște minciuni frustrante ale dânsului, ce să vă mai zic, nu vreau să intrăm în discuții familiale, nu sunt un om agresiv și mai ales cum spune dumnealui, în familie. Știu, am mai auzit povestea, nici n-are rost să intru în ea. Aberații. Sunt doar aberații ale dânsului. – Vă vedeți câștigător? -Cu siguranță, 100%."

Localnicii sunt șocați de lupta dintre unchi și nepot, însă nu sunt deloc mulțumiți că sunt ei prinși la mijloc, în războiul lor de familie.

„Nu mai îmi trebuie că și așa n-au făcut nimic niciunul. Nu știu, mie îmi pare rău că a existat discuția asta între ei, trebuia să se aibă bine, să cedeze unul la altul. -Vă dați seama, că e ură între ei. – Cum credeți că se va termina? -Cu război! -Dacă așa vor ei și cred ei că e bine, să meargă așa, pe drumul ăsta, dar lui Dumnezeu nu-i place", a spus o localnică.

„Doamnă, care or veni, pentru noi tot una e. O, Doamne, dacă ați ști câtă anormalitate vedem în jurul nostru, nici nu mai știu dacă mi se pare normal sau anormal, sincer", a spus un alt localnic.

SURSAde pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list