Alegeri 2024. Cătălin Cîrstoiu, prima acțiune de campanie după conferința de la Parlament. Medicul va lua Bucureștiul la pas, într-o acțiune "‘on the go"

Jurnaliștii au fost anunțați, miercuri, de staff-ul comun de campanie al PSD-PNL că, după conferința de presă susținută de liderii PSD și PNL, Cîrstoiu o să plece pe jos la spital, relatează Aktual24.

„Astăzi după conferință de presă Cîrstoiu o să plece pe jos de la Parlament spre spital, invitând jurnaliștii să meargă cu el în această plimbare că să mai stea de vorba / un soi de interviu de cunoaștere 'on the go'", este mesajul transmis de PSD-PNL. Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost, marţi, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei despre candidatura sa la Primăria Capitalei. Acesta nu se va înscrie în niciunul din cele două partide, urmând a fi susţinut ca independent în cursa electorală. Tot marți, la Palatul Victoria s-au aflat și Gabriela Firea (PSD) și Sebastian Burduja (PNL), ale căror nume au fost vehiculate anterior drept posibili candidați la Capitală. Ambii au fost însă nevoiți să facă un pas în spate, fiind însă desemnați drept "coordonatori politici" ai campaniei lui Cătălin Cîrstoiu.  Surse politice, sitate de Realitatea PLUS, spuneau, marți, că europarlamentarul Rareș Bogdan (PNL) va fi repsonasbil cu comunicarea în campania electorală pentru Primăria Capitalei, pentru fotoliul căreia Coaliția PSD-PNL a decis să îl arunce în cursă pe medicul Cătălin Cîrstoiu. 

de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list