Accident de muncă în Argeș. Un bărbat a căzut de pe o schelă, de la 3 metri înălțime. Poliția și ITM fac verificări

„La data de 20 martie a.c., în jurul orei 09:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat care efectua lucrări la înălţime, pe o schelă, pe raza localităţii Pietroşani, ar fi căzut şi ar fi suferit vătămări corporale. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domneşti şi echipaje medicale. Bărbatul a fost preluat de către ambulanţă în stare de inconştienţă şi transportat la o unitate medicală", au transmis oficialii Poliţiei judeţene Argeş.

Din primele verificări s-a constatat că muncitorul în vârstă de 30 de ani, din Cicăneşti, angajat al unei firme care face lucrări de anvelopare a Căminului Cultural din satul Bădeşti, comuna Pietroşani, a căzut de la o înălţime de aproximativ 3 metri.

Cazul este cercetat atât de Poliţie, cât şi de Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş.

Poliţiştii fac cercetări care vizează vătămare corporală din culpă, neluarea, nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă, în timp ce inspectorii de muncă trebuie să stabilească dacă pe şantierul deschis în zona Căminului Cultural au fost luate şi respectate toate măsurile necesare siguranţei muncitorilor. de pe realitatea.net

Niciun comentariu

Random Posts

3/random/post-list